Műszaki leírás

A projekt során célunk, hogy a 36 és 138 m2 közötti alapterületű lakások mindegyike, beleértve a Penthouse lakásokat is, praktikus, minden igényt kielégítő alaprajzzal rendelkezzenek. A kiemelkedő minőségű kivitelezés, valamint az I. osztályú anyagok használata már a kezdetektől a legfontosabb szempontok egyike volt cégünk számára.

A lakások élettereinek kialakítása során szem előtt tartjuk, hogy minden ember más így belső tereink stílusát minden esetben személyre szabjuk, ezzel biztosítva a pazar otthon élményét jövőbeli lakói számára.

Az emeleti szintekre való feljutást bútor szállítására is alkalmas 2,70 m mély lift segíti. Az ablakok a legkorszerűbb műszaki megoldással készülnek. Három réteg üveg fog közre 2 réteg argon gázt, majd a fából készült tokszerkezetet kívülről fém borítás védi a külső környezet viszontagságaitól, ezzel biztosítva a nyílászárók hosszú életet, valamint tulajdonosainak a minimális idő ráfordítást az elkövetkezendő évtizedek során. A nyílászárók fölé mindenhova kiépítésre kerül a beépített redőnyszerkezet is.

A pillérvázas szerkezettel készülő épületnek köszönhetően nagy tervezési szabadságra van lehetőség a lakások alaprajzi kialakítása során. A projekt jelenlegi fázisában lehetőségünk van az egyedi alaprajzi igények figyelembe vételére. A lakások teljes mértékű személyre szabását építész munkatársunk mellett - a piacon egyedülálló módon - enteriőr stylist kollégánk is segíti. A lakások alaprajza mellett, annak belső hangulatát is a megrendelő személyisége, ízlésvilága szerint alakítjuk ki, melyet a tervezett, igen magas (10 ezer Ft/m2) anyagárú burkolatokból, kiemelkedő színvonalon valósítunk meg.

Célunk, hogy lakásaink átadáskor azonnal költözhetőek legyenek, így azok minden esetben tartalmaznak meghatározott értékben konyhabútort, konyhai gépeket és beépített előszobaszekrényt ezzel is megkönnyítve a gyors és kényelmes birtokbavételt.

Értékesítés